728 x 90

VIRBAC Recall për Iverhart Plus heartworm parandaluese chewables

VIRBAC Zgjeron Recall për Iverhart Plus salcë chewable Heartworm parandaluese

A manar juaj merr një parandaluese heartworm? Unë shpresoj kështu, por nëse parandaluese ata marrin është Iverhart Më shumë ju duhet të dini se ka pasur një risjell për këtë produkt. Telefononi veteriner tuaj menjëherë nëse ju jepni manar tuaj këtë mjekim.

Një risjell është bërë për shkak se prodhuesit VIRBAC përcaktohet se efikasiteti i ivermektina (cila është mjekim që vret dhe pengon heartworms) nuk ishte e mjaftueshme për të zgjasë plotë 30 ditë, prandaj duke lënë manar tuaj të dashur të ndjeshëm ndaj heartworms kontraktuese.

Pra, përsëri në qoftë se ju përdorni Iverhart Plus heartworm parandaluese për manar tuaj, atëherë kontaktoni veterineri juaj ose kontaktoni Shërbimeve Teknike VIRBAC në 1-800-338-3659 ext. 3052 menjëherë.

For more helpful information check out the rest of my German Shepherd Blog.

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280