728 x 90

Мрзливи Германски овчар Играње Земи се поставуваат

Германски овчар Драми Земи мрзливи начин

Wow, Сум видел некои мрзливи кучиња пред, но ова ДДЦК зема торта. Тој дури и не станувам да играат пренесам, тој само лежи на каучот, додека неговата човечка фрла тениско топче да го.

Имаш за да се види подолу и да видиме за себе. Enjoy!

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280