728 x 90

Lazy Playing Shepherd German Fetch Ndërsa hedhjen poshtë

Plays Shepherd gjermane Fetch Way Lazy

Lë pa mend, Unë kam parë disa qen dembel parë, por kjo GSD merr tortë. Ai nuk ka marrë edhe deri për të luajtur shitet, ai vetëm shtrihet në shtrat, ndërsa njeriut i tij hedh topin tenisi atij.

Ju keni marrë për të parë poshtë dhe të shohim për veten tuaj. Enjoy!

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280