728 x 90

Lovey the Foster Dog – Update

Gëzuar lovey-së Ending

Për të gjithë ata që kanë ndjekur historinë lovey-së dhe progresin, dhe për të gjithë ata të cilët dhuruan për të operacioneve dhe kujdesin e saj…JU FALEMINDERIT!

Unë kam një update të shkëlqyer për të ndarë me ju. Lovey ka gjetur atë përgjithmonë në shtëpi. Ajo është miratuar më parë këtë javë.

adopted german shepherdKëtu është një pic e madhe e saj me familjen e saj të ri. Ajo është e lumtur sa mund të jetë atje.

Lovey është vetëm qen në shtëpinë e saj të re në mënyrë që ajo do të marrë për të të jetë Mbretëresha e kalasë së saj të re.

Ajo gjithashtu ka dy macet e reja të rri me.

Jeta lovey ka ardhur rreth të plotë. Nga të qenit i padëshiruar kur ajo mund të riprodhohen më, dhe hedhur në një strehë.

To going into a foster home. While in foster care she learned how to be a dog, ton mori e dashuri dhe vëmendje, learned basic obedience commands, si dhe të mësuar se si të luajë të shkoj të marr.

Dhe tani ajo ka një shtëpi përgjithmonë e vet e saj.

Kjo është ajo qen shpëtimit dhe forcimi është mbi të gjitha.

Si nëna kujdestare lovey-së, ajo ishte me vlerë të gjithë kohën time dhe punë e vështirë për të marrë për këtë rezultat. It was hard to say good-bye, por unë jam i lumtur për lovey të ketë jetë të mrekullueshme ajo meriton me familjen e saj të ri.

Tani unë jam i gatshëm për të marrë në qen tim të ardhshëm birësues.

Këtu është një video e lovey në shtëpinë e saj të re me familjen e saj të ri. Unë shpresoj që ju të gëzojë atë.

 

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280