728 x 90

National Dog Day!

HAPPY DAY KOMBËTARE DOG!

26 gusht është Dita Kombëtare Dog. Le të gjithë festojnë duke e bërë atë një “prishin Shepherd tuaj gjermane” ditë!

Please help us spread the word by sharing this via the social media sharing buttons below.

Faleminderit, dhe Gëzuar Dita Kombëtare Dog!

 

National Dog Day

 

 

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280