728 x 90

Nëntori është National Miratimi i një Muaj Senior Dog

A e dini se nëntori është të miratojë një Dog Muaji i lartë?

A keni menduar ndonjëherë adoptuar një qen i vjetër? E pra në qoftë se ju keni patjetër duhet.

Adopt a senior dog

Ka shumë arsye e madhe pse ju duhet të konsideroni miratimin e një qen të Lartë. Këtu janë vetëm disa:

  1. Qentë të lartë kanë sjellje. Shumë shpesh qentë më të vjetër kanë komandat bazë bindje, siç ulet, poshtë, dhe të qëndrojnë të zotëruar. Plus ata janë zakonisht shtëpi thyen dhe i papërfillshëm të trajnuar i cili do të shpëtojë pronari i tyre i ri shumë kohë.
  2. Senior manar-së zakonisht nuk janë destruktive. Çdokush që ka pasur një qenush apo qen i ri, e di se ata të shkojnë nëpër përtypet dhe fazën destruktiv. Ju mund ta anashkalojë këtë krejt duke adoptuar një qen i vjetër. Ata kanë shumë më pak energji dhe të kërkojë në mënyrë të konsiderueshme më pak stërvitje se një qen të ri.
  3. Qentë të lartë janë banues të mëdha për të moshuarit. Të moshuarit gëzojnë shoqërimin e një manar ashtu si çdokush tjetër. Një qen i lartë ka shumë më pak energji dhe e bën një shok të mirë. Plus për fat të keq të moshuarit duhet të shqetësohen për kafshët e tyre outliving tyre, dhe çfarë do të ndodhë në atë përkëdhelur nëse pronari duhet të kalojnë. Me miratimin e një kafshë të lartë që është më pak të ngjarë të jetë një shqetësim.
  4. Çfarë ju shikoni është ajo që ju merrni. Një kafshë lartë vjen me pa surpriza për atë që madhësia që ata mund të merrni në, apo çfarë ngjyrë pallto e tyre do të jetë, apo atë çështje shëndetësore që mund të kenë. Një kafshë lartë vjen tek ju me historinë e tij, gjë që e bën të ardhmen e tij shumë më të parashikueshëm se ajo e kone, kështu si thashë, ajo që ju shikoni është ajo që ju merrni.
  5. Kafshët shtëpiake të lartë të miratuara janë mirënjohës për tuaja shpëtimin e tyre. Pets vjetra disi duket se e di që ju keni dhënë atyre një shtëpi, kur askush tjetër nuk do të. Shumë pronarë të rinj të formuar një lidhje të ngushtë shumë shpejt me kafshët e tyre të lartë, sepse manar tregon atyre një nivel të vëmendjes dhe përkushtimit që është unik për kafshët e vjetra të miratuara.

Nëse jeni gati për të miratuar një bari të lartë gjerman, ose ndonjë Shepherd gjermane për këtë çështje të shikoni faqen time renditur të gjitha Shpëton Gjermanisht Shepherd në të gjithë Shtetet e Bashkuara.

Dhe ju lutem ndani këtë artikull përmes të ndarjes butonat mediave sociale më poshtë për të ndihmuar në përhapjen e fjalës në lidhje me shumë kafshët shtëpiake të lartë në nevojë për gjetjen e tyre përgjithmonë e shtëpive të reja.

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280