728 x 90

Ju lutemi Dhuroni për të ndihmuar me të marrë Kirurgjisë mia

Update on Lovey the foster GSD from German Shepherd Dog Rescue of Iowa (GSDRI).

Lovey German Shepherd Dog Rescue of IowaFaleminderit të gjithë atyre që kanë dhuruar deri tani. However…

Lovey ende nevojë për ndihmën tuaj me anë të donacioneve për kirurgji e saj. Ne kemi planifikuar një operacioni të saj për këtë e enjte (3/13/2014), por ende nevojë për fonde për të paguar për të.

Kliko këtë link për të dhuruar –> http://tinyurl.com/Donate-to-GSDRI

Deri tani ne jemi vetëm rreth gjysmë rrugë për qëllimin tonë. Asnjë donacion është shumë e vogël. Edhe një dollar ndihmon.

Lovey u shpëtua nga të qenit eutanizuar në një strehë nga Shepherd Gjermanisht Shpëtim Dog e Iowa (GSDRI). Për Lexoni historinë e plotë lovey-së Kliko Këtu.

Ajo ka nevojë për disa operacioni të madh. Lovey ka shumë tumoreve qumështit, kështu që ajo ka nevojë për një mastectomy të plotë. Ajo gjithashtu ka nevojë për një tumor pranë prapanicë saj hiqet. Plus ajo ka nevojë spayed për të mbajtur tumoret qumështit nga vijnë.

Ky operacion është shumë e shtrenjtë dhe GSDRI është financuar tërësisht nga donacione. Ju lutem do të ndihmojë lovey merrni kirurgji ajo ka nevojë duke bërë një donacion në mënyrë që ajo të mund të merrni të gjithë më mirë, dhe të jetë në gjendje për të gjetur një shtëpi përgjithmonë e vet e saj?

Kliko këtë link për të dhuruar –> http://tinyurl.com/Donate-to-GSDRI

Unë jam postimi këtë këtu, sepse unë ADMIN GermanSheperdDogs.info am fostering Lovey in my home for GSDRI.

If you would like to see more pictures and video of Lovey please go to GSDRI’s Facebook page at https://www.facebook.com/gsdri

For more information regarding German Shepherd Dog Rescue of Iowa please go to their website. http://gsdri.org/

 

Më poshtë është një video ku lovey është të mësuarit për të luajtur shkoj të marr për herë të parë.

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280