728 x 90

Ju lutemi HELP Duke Dhuruar për Kirurgjisë lovey-së

Ju lutemi HELP Duke Dhuruar për Kirurgjisë lovey-së

Së pari, ju falënderoj për të gjithë që kanë dhuruar për kirurgji lovey-së deri tani. Ajo e vlerëson atë dhe kështu ka Shepherd Gjermanisht Rescue Dog i Iowa (GSDRI).

GSDRI Lovey after SurgeryLovey ka pasur një operacioni saj dhe tani po shërohet. However GSDRI still has not raised enough funds to cover the cost of her surgery and care thus far.

Kliko këtu për të dhuruar për kujdesin lovey-së –>

http://tinyurl.com/Donate-to-GSDRI

For those of you that do not know Lovey. Lovey u shpëtua nga të qenit eutanizuar në një strehë nga Shepherd Gjermanisht Shpëtim Dog e Iowa (GSDRI) dhe e nevojshme disa operacioni të madh.

Lovey kishte shumë tumoreve qumështit, kështu që ajo kishte një mastectomy të plotë. Ajo gjithashtu kishte një tjetër tumor pranë prapanicë saj largohen. Plus ajo u spayed për të mbajtur tumoret qumështit nga vijnë.

Këto operacioneve ishin shumë të shtrenjta dhe GSDRI është financuar tërësisht nga donacione. Ju lutem do të ndihmojë duke dhuruar për të ndihmuar Gjermanisht Shepherd Dog Shpëtim e Iowa pagës për të gjithë kujdesin e saj të nevojshëm?

Kliko këtu për të dhuruar –> http://tinyurl.com/Donate-to-GSDRI

Të gjitha donacionet janë përpunuar përmes PayPal. Ju lutemi ndihmoni GSDRI. Asnjë donacion është shumë e vogël.

Deri tani $835.00 ka qenë dhuruar për kujdesin e saj.

Ne kemi nevojë për të rritur në mes $1,650 to $2,000 për të paguar për çdo gjë që është bërë deri tani dhe për kujdesin e mëtejshëm ajo ende ka nevojë për.

Çdo ndihmë është vlerësuar në masë të madhe. Nëse ju nuk mund të dhurojë atëherë ju lutem më ndihmoni duke përhapur fjalë nëpërmjet butonave ndarjen shoqërore poshtë.

dog cone of shame picFor more information regarding German Shepherd Dog Rescue of Iowa please go to their website http://gsdri.org/ ose faqe Facebook https://www.facebook.com/gsdri.

Please note, që lovey nuk është e shënuar në faqen e internetit, sepse ajo nuk është në dispozicion për miratim ende.

Pasi ajo i ka shëruar nga të gjitha operacioneve të saj ajo do të jetë në dispozicion për miratim.

For updates on Lovey’s progress check back here at GermanShepherdDogs.info ose Shepherd Gjermanisht Rescue Dog i faqes Iowa-së në Facebook.

Please note, GermanShepherdDogs.info is receiving no compensation of any kind for any donations made.

Të gjitha donacionet shkojnë drejt në Shepherd Gjermanisht Shpëtim Dog e Iowa dhe do të përdoret për kujdesin lovey-së.

If more money is donated than what is needed for Lovey, atëherë çdo fonde shtesë ngritura do të shkojnë për kujdesin e qenve aktuale dhe të ardhshme në GSDRI.

Faleminderit për ndonjë ndihmë ju mund të jepni.

Më poshtë është një video nga GSDRI për lovey.

 

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280