728 x 90

Запомни ме четврток

Запомни ме четвртокДали сте слушнале за "Запомни ме Четврток"?

 

Запомни ме Четврток е септември 25та, 2014 оваа година и тоа е ден за луѓето низ целиот свет да дојдат заедно и се шири зборот и да се подигне свеста за милиони бездомници миленичиња во светот во засолништа чекајќи засекогаш домови.

 

Со палење свеќа на септември 25та, 2014 сте сеќавајќи се на тие миленици кои ги загубија своите животи и вие сте исто така сјае светлина на домашни миленици таму во засолништа и спасува потреба од домовите во моментов.

 

adopt dont shopВе молиме да се обврзат да запалат свеќа во чест на сираче домашни миленици на Запамти ме четврток, Септември 25, 2014 и споделување на социјалните медиуми зошто миленичиња донесување е важно.

 

За повеќе информации, одете на RememberMeThursday.org.

 

Подолу е одличен видео за Запомни ме четврток. Ве молиме им помогне на ширење на зборот.

Донесе, не купуваат.

Како овој блог пост?
Добиете повеќе директно на вашиот е-мејл со пријавувањето Денес, ПОВЕЌЕ:

Земете Мој БЕСПЛАТНО ebook:

5 Човекови Лекови никогаш да не дадете вашата Германски овчар

 

336 x 280