728 x 90

Të ruaj të dhënat e enjte

Të ruaj të dhënat e enjteA keni dëgjuar për 'të dhënat enjtes?

 

Të ruaj të dhënat ENJTE shtator 25th, 2014 këtë vit dhe kjo është një ditë për njerëzit në mbarë botën që do të vijnë së bashku dhe të përhapur fjalën dhe për të rritur ndërgjegjësimin në lidhje me miliona kafshët pastrehë nëpër botë në strehimore duke pritur përgjithmonë shtëpitë.

 

Duke ndezur një qiri ne Shtator 25th, 2014 ju jeni kujtuar ato kafshët që kanë humbur jetën e tyre dhe ju jeni gjithashtu ndriçon një dritë mbi kafshët atje në strehimore dhe shpëton në nevojë për shtëpi të drejtë tani.

 

adopt dont shopJu lutemi të zotohen për të ndezur një qiri për të nderuar kafshe jetimë në të dhënat e enjte, Shtator 25, 2014 dhe ndajnë në mediat sociale pse miratimi kafshë është e rëndësishme.

 

Për më shumë informacion shkoni në RememberMeThursday.org.

 

Më poshtë është një video e madhe në lidhje me të dhënat e enjte. Ju lutemi të ndihmuar në përhapjen e fjalës.

Miratimi, nuk e dyqan.

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280