728 x 90

Ju do Dhuroni për Help Me Merr e Kirurgjisë kam nevojë?

Dhuroni për të shpëtuar Gjermanisht ShepherdPLEASE HELP! Unë kam nevojë për donacione për të ndihmuar të paguajnë për kirurgji tim.

Këtu është lidhja për të dhuruar:

http://tinyurl.com/Donate-to-GSDRI

Atje, Emri im është lovey, dhe unë u shpëtua nga të qenit eutanizuar në një strehë nga Shepherd Gjermanisht Shpëtim Dog e Iowa (GSDRI). Megjithatë unë ende nevojë për ndihmë.

Shpëtimit dhe të nxisë nëna ime më trego unë duhet disa operacioni të madh. Unë kam shumë tumoreve qumështit, kështu që kam nevojë për një mastectomy të plotë. Unë gjithashtu duhet një tumor pranë prapanicë time hequr. Plus ata thonë se ata duhet të heq mua për të më mbajtur të shëndetshëm dhe për të ndaluar tumoret qumështit nga vijnë.

Ky operacion është shumë e shtrenjtë dhe GSDRI është financuar tërësisht nga donacione. Ju lutem do të më ndihmojë të merrni kirurgji kam nevojë duke dhuruar një donacion në mënyrë që unë mund të merrni të gjithë më mirë, dhe të jetë në gjendje për të gjetur një shtëpi përgjithmonë e mi?

Këtu është lidhja për të dhuruar: http://tinyurl.com/Donate-to-GSDRI

Të gjitha donacionet janë përpunuar përmes PayPal. Ju lutemi ndihmoni GSDRI merrni lovey operacionit ajo ka nevojë. Asnjë donacion është shumë e vogël. Këtu është një lidhje për faqen e tyre për më shumë informacion në lidhje me GSDRI. Gjermanisht Shepherd Rescue Dog i Iowa Website

Një Lutje për Ndihmë

Shpëtim gjerman Shepherd Dog e Iowa ka nevojë për fonde për të ndihmuar të paguajnë për kirurgji lovey-së. Këto operacioneve janë shumë të shtrenjta, veçanërisht mastectomy të plotë. Lovey është një byrek sweetie. Të gjitha ajo dëshiron është dashuri dhe dashuri. Ata nuk e dinë historinë e saj e saktë, por ata dyshojnë se ajo është përdorur për kultivimin dhe pastaj kur ajo zhvilluar tumoret qumështit u hidhet jashtë si plehra. Veteriner ka vlerësuar moshën lovey-së në mes 7 – 8 years old. Ju lutem ndihmë, Lovey meriton një fund të lumtur.

Çdo dhurim ju mund të jepni do të ishte e mrekullueshme. Asnjë donacion është shumë e vogël. Please note, Lovey nuk do të jetë në dispozicion për miratim deri pas ajo i ka shëruar nga të gjitha operacioneve të saj. Pasi ajo është në dispozicion për miratim, ajo do të jetë në faqen e internetit GSDRI nën seksionin birësohet Dogs. Nëse ju do të donte për të parë aktual GSD-së në dispozicion për miratim ju mund të vizitoni faqen GSDRI-së në http://gsdri.org/ ose faqe e tyre në Facebook https://www.facebook.com/gsdri.

Please note, GermanShepherdDogs.info është marrë asnjë kompensim të çdo lloji për ndonjë donacione bërë. Të gjitha donacionet shkojnë drejt në Shepherd Gjermanisht Shpëtim Dog e Iowa dhe do të përdoret për kujdesin lovey-së. Nëse më shumë para është dhuruar se çfarë është e nevojshme për lovey, atëherë çdo fonde shtesë ngritura do të shkojnë për kujdesin e qenve aktuale dhe të ardhshme në GSDRI.

Një Shënim Nga lovey-së Foster mami

Lovey hedhjen poshtëUnë admin dhe pronar i kësaj faqeje interneti GermanShepehrdDogs.info jam një nxitjes lovey.

Kur GSDRI më kontaktoi për të kanë nevojë për një foster për Lovey unë të kërkuar për të thënë jo, sepse ne sapo e kishte marrë diagnozën e kancerit të GSD Vegas tonë, dhe kam kërkuar çdo çast unë kam për të të shpenzohen hanë duart e saj.

However, pasi duke parë foto Lovey dhe duke e ditur se duke thënë “mos” mund të jetë një dënim me vdekje për të, Unë e dija unë kam për të nxitur atë, dhe që Vegas do të jetë mirë me të, që ajo është.

Çfarë shumica e njerëzve nuk e kuptojnë është se i ndryshëm “race specifike” shpëton atje janë drejtuar plotësisht nga vullnetarë dhe ata nuk kanë “strehim” lehtësira. Qentë ata të shpëtuar janë vendosur në familje kujdestare vullnetarë, dhe vlerësohen dhe ka punuar me aq se kur ata marrin të tyre përgjithmonë në shtëpi ata janë të vendosur me një familje që është ndeshje e drejtë për të qen.

Unë kam nxitur shumë qenë në jetën time dhe kjo është shumë e dobishme. Lovey ka bërë aq shumë progres në kohë të shkurtër që unë kam pasur atë. Kur kam marrë atë që ajo ishte një rrëmujë, fjalë për fjalë. Unë nuk mendoj se ajo kishte qenë ndonjëherë ujdisur, ose bathed cila ishte gjëja e parë që bëra sepse ajo stunk. Gjatë seancës grooming ishte kur kam gjetur ajo kishte tumor pranë prapanicë saj.

Next Unë futur atë në Stryker tim GSD-së dhe Vegas. Ajo nuk kishte sjellje qen fare. Kjo më bëri të pyes veten nëse ajo kishte ndonjë ndërveprime me qentë e tjera e tjera se sa herë ajo ishte edukuar në të kaluarën. Ajo nuk e di edhe se si për të “është”, më themelore e të gjitha komandat qen. Ajo ishte gjithashtu i pasigurt në lidhje me dashuri nga njerëzit.

Tani ajo e do dashuri nga njerëzit, dhe është duke i dhënë barkun e saj për rubs bark, dhe ka filluar të jap puthje. Ajo ka mësuar të ulet, pres, dhe të kërkoni, dhe është duke bërë mirë në treshe. Ajo tani është e lukuni trajnuar dhe tërësisht injoron macet e mia.

Ajo ka shkuar të vet dhe kishte një provim themelore, vaksinimet e saj, Testi heartworm, bloodwork, dhe x-rrezet deri tani. Tani të gjitha nevojat lovey është operacioni i saj. Për shkak të kompleksitetit dhe çdo gjë që ka nevojë të bëhet, Kostoja është shumë e shtrenjtë. Që lovey ka nevojë për një mastectomy të plotë (të gjithë indet e gjirit dhe nipples hequr, që për një qen është e gjerë), kirurgji e saj mund jo të bëhet me vetëm ndonjë veterineri. Kjo duhet të bëhet nga dikush që ka përvojë të gjerë në këto lloje të operacioneve, që përkthehet në më shumë të kushtueshme.

Lovey po kthehet në një byrek të tillë i dashur, dhe ajo do të jetë një qen e mrekullueshme për dikë. Ajo e meriton një fund të lumtur, por mënyrë që kjo të ndodhë ajo duhet të ketë kirurgji e saj. Gjermanisht Shepherd Dog Rescue i Iowa nevojë për ndihmën tuaj me anë të donacioneve për të paguar për kirurgji të jetë në gjendje për t'i dhënë asaj atë fund të lumtur.

Nëse ju nuk jeni në gjendje për të dhuruar atëherë ju lutem ndani këtë me anë të butonave ndarjen më poshtë për të ndihmuar në përhapjen e fjalës.

Faleminderit.

LIKE KETE POST Blog?
Get më i drejtë për të Email juaj Nga Nënshkrimit Sot, MË SHUMË:

Get My Ebook FALAS:

5 Medikamente të Njeriut Të ASNJEHERE Dërgoj Shepherd juaj gjermanisht

 

336 x 280